Que atoparás en

BON PÉ Taberna en Cedeira

En BON PÉ taberna, nos enorgullecemos de utilizar ingredientes frescos e da máis alta calidade. Cada prato é preparado con esmero, respectando as receitas tradicionais pero cun toque contemporáneo que deleitará o teu padal. Cremos na importancia dos pequenos detalles e esforzámonos para que cada visita sexa especial.

ENTRANTES

Comeza a túa experiencia con nosas exquisitos entrantes, presentámosvos a nosa selección de entrantes, coidadosamente elaborados para abrir apetito e preparalos para os sabores exquisitos que están por vir.

PASTELÓN DE ZAMBURIÑAS E XAMÓN IBÉRICO
ENSALADA RUSA CON BONITO DO NORTE EN ESCABECHE
CROQUETAS DE LAGOSTINOS CON MAIONESA DE YUZO
LURAS DA RÍA Á ANDALUZA CON ALI-OLI
ZAMBURIÑAS CON PAPADA IBÉRICA E TOMATE
POLBO A “FEIRA” CON CACHELOS
TARTAR DE ATÚN ROJO E ALLO BLANCO

ENSALADAS

Ofrecemos unha variedade de ensaladas frescas e saudables. Cada ensalada foi coidadosamente elaborada cos ingredientes máis frescos e da máis alta calidade, buscando resaltar os sabores naturais e brindar un comezo lixeiro e delicioso á comida.

ENSALADA CLÁSICA DE LEITUGA, TOMATE E CEBOLA
ENSALADA DE TOMATE DA HORTA QUEIXO DO “CEBREIRO”
ENSALADA DE QUEIXO DE CABRA FROITOS VERMELLOS E VINAGRETA

OS ARROCES

A nosa selección de arroces, pratos que combinan tradición e un sabor delicioso para os amantes do marisco.

ARROZ NEGRO DE SEPIA E LAGOSTINOS (MIN 2 PAX)
ARROZ CALDOSO DE MARISCOS (MIN 2 PAX).

PESCADOS y MARISCOS

Cada un dos nosos pratos de peixe ofrece a frescura e a calidade dos produtos do mar. Esforzámonos por levar á súa mesa os mellores sabores, combinando tradición e innovación en cada preparación.

PESCADA EN TEMPURA BON PÉ CON ENSALADA DE COL
RAPE Á CEDEIRESA CON CHÍCHAROS
PESCADO DO DÍA ASADO CON ACEITE VIRXE EXTRA

PERCEBES
Segundo tempada LAGOSTINOS, CAMARÓNS, BOGAVANTE, LAGOSTA, GAMBA VERMELLA, GAMBA BRANCA, CENTOLA, AMEIXAS, NAVALLAS, …

CARNES

Selección de carnes galegas, destacando especialmente o porco celta e a tenreira galega. Estas carnes, recoñecidas pola súa calidade superior e sabor inigualable, provenientes de animais criados en de Galicia.

SECRETO DE PORCO CELTA ASADO CON CHUMICHURRI
ENTRECOSTO DE TENREIRA GALEGA CON SALSA TRUFADA

AS GUARNICIÓNS

Queremos destacar as nosas exquisitas guarnicións de patacas, elaboradas cos mellores ingredientes e deseñadas para complementar e realzar os sabores de cada comida.

PATACAS FRITAS DE CEDEIRA.
PATACAS ASADAS CON HERBAS
SHITAKE E PEMENTOS ASADOS.

POSTRES

Para culminar a comida da mellor maneira, ofrecemos a nosa selección de sobremesas creadas para ofrecer unha experiencia doce que complementa a comida

TORTA DE QUEIXO.
FLAN & FLAN
MILHOJA CARAMELIZADA CON CREMA E NATA
SEMIFRÍO DE IOGUR GREGO CON FROITOS DO BOSQUE